Mico Aventura

FIRMAR NORMATIVA

NORMATIVA DE SEGURETAT I CONDICIONS

* Camps obligatoris

    Dades personals

    Nom*:
    Cognoms*:
    NIF/NIE*
    Data de registre*:
    Data de naixement*:

    Dades de contacte

    Mòbil*:
    Correu electrònic*:

    Normativa i condicions
    Normativa general del parc
    Complir la normativa del parc ajudarà a mantenir el correcte funcionament d'aquest, així com garantir la seguretat i confort de tots els usuaris. Moltes gràcies per la teva col·laboració!
    - Menors de 14 anys acompanyats: Els nens/as menors de 14 anys hauran d'accedir al parc acompanyats per un adult.
    - Fumadors: No es permet fumar en el conjunt del parc. Únicament es permet fumar en les àrees designades i assenyalades específicament. No es permet fumar amb l'equipament de seguretat posat.
    - Mascotes: Admetem mascotes! Per a respectar el confort de tots els usuaris aquestes hauran d'anar sempre amb la seva corretja. Preguem que deixeu els espais nets en cas d'embrutar-se.
    - S'haurà de dipositar les escombraries en les papereres i espais indicats.
    - Mico Aventura no es fa responsable del furt d'efectes personals dins del recinte.


    Directrius i consells per a les activitats d'aventura


    Tots els visitants que realitzin una activitat hauran de llegir-se les normes d'ús i proporcionar confirmació escrita d'això. En el cas de menors d'edat, una persona major d'edat haurà de signar la confirmació. Els grups escolars, campus i casals hauran de ser supervisats pels seus respectius mestres/as o monitors/as, juntament amb els monitors/as especialistes del parc.
    Els participants hauran d'estar físicament i mentalment capacitats per a seguir les instruccions i no suposar un risc per a ells mateixos i per a la resta d'usuaris. Mico Aventura es reserva el dret d'excloure de l'activitat totes aquelles persones que consideri incapacitades per a la realització de l'activitat o no segueixin la normativa.
    Per a la realització de les activitats no es requereix cap coneixement previ. L'equip de monitors especialistes del parc facilitarà els coneixements necessaris per a la realització de l'activitat, així com una demostració i acompanyament per a poder realitzar l'activitat de manera autònoma. Els participants hauran d'atendre l'explicació de seguretat i realitzar un recorregut d'entrenament previ a la realització de l'activitat. En tot moment disposaràs de l'equip de monitors a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte o per si necessites ajuda.
    Tot el material de protecció personal necessari per a la realització de les activitats el proporciona Mico Aventura. Està prohibit sortir del parc amb el material de protecció personal.
    REQUERIMENTS D'INDUMENTÀRIA:


    ·ROBA: Es recomana l'ús de roba esportiva, que cobreixi els malucs i cintura.
    ·SABATES: És obligatori l'ús de sabates sòlides i tancades. No està permès realitzar les activitats amb xancletes, sandàlies o talons.
    - S'hauran de retirar bufandes i similars, agulles del pèl i joies (anells, penjolls, pendents, pírcings, etc.).
    - Els mocadors o vels hauran de lligar-se darrere del clatell. Les ulleres hauran de subjectar-se mitjançant una banda esportiva.
    - Les persones amb el pèl llarg hauran de recollir-l'hi mitjançant una cua posterior.

    ADVERTIMENTS ALS USUARIS:


    - L'usuari reconeix i assumeix el risc de patir blaus, arraps o petites estelles de fusta en l'activitat.
    - Existeix risc de lesions en subjectar-se dels cables d'acer o mosquetons de seguretat. Per a progressar per les activitats s'hauran de subjectar únicament les cordes, fustes i elements dels jocs així com les cordes entre els mosquetons i l'arnès.
    - Els visitants no podran canviar res de l'equipament de protecció després de la revisió dels guies.
    - Cada vegada que l'equipament de seguretat es retira i es posa de nou (p. ex. per a acudir al WC), el guia haurà de revisar l'equipament de nou.

    RESTRICCIONS D'ENTRADA.

    No es permetrà l'entrada a:
    - Persones que estiguin sota la influència de drogues o alcohol.
    - Persones que sofreixen de problemes de salut o amb seguiment mèdic com ara lesions a l'esquena o columna vertebral, lesions articulars, alta pressió sanguínia, o problemes cardiovasculars.
    - Dones embarassades.
    - Persones amb pes superior a 120kg.

    Directrius addicionals específiques per a:



    · L’Arbre – Estructura d'aventura


    A partir de 6 anys d'edat. | Altura mínima de 1,25m.
    Els nens amb una altura inferior a 1,40m hauran d'anar acompanyats per un adult.
    En els segments penjants pot circular màxim una persona, amb excepció dels elements penjants amb jocs de grup (p. ex.: taula de pícnic, barca). En les plataformes pot haver-hi simultàniament un màxim de 3 persones.
    Per a evitar el risc de caiguda d'objectes, els visitants hauran de dipositar tots els objectes abans de l'activitat.
    No es permeten els salts intencionats o moviments dinàmics en el cable d'acer.

    Directrius addicionals específiques per a:


    · Macaco – Circuit infantil


    De 3 a 8 anys d'edat. | Altura mínima de 1.10m i màxima de 1,50m.
    Els acompanyants dels menors podran acompanyar-los durant tot el recorregut mantenint-se en el sòl. No es permet als acompanyants pujar als elements de joc o a les plataformes.

    Directrius específiques per a:



    La Liana – Gronxador gegant


    A partir dels 6 anys d'edat.
    No es permet la utilització del gronxador individualment. S'haurà de pujar per parelles, preferentment de pesos similars.
    El pes màxim per persona és de 80 kg.
    No deixar anar el gronxador fins que aquest ha arribat a la posició final o s'ha parat per part del guia.
    Durant el transcurs de l'activitat, no es permet l'entrada en l'espai al voltant del gronxador.

    Protecció de dades i drets d'imatge
    PROTECCIÓ DE DADES
    D'acord amb el consentiment de la llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal 15/1999, les dades de l'usuari seran incloses i tractades en un fitxer d'usuaris l'administrador del qual és Inversions G.F Mediterranea S.L. L'usuari autoritza expressament Inversions G.F Mediterranea S.L. perquè les seves dades siguin utilitzades per a la gestió dels usuaris de les instal·lacions, activitats del parc, així com per a la realització de campanyes d'informació comercial i de màrqueting. Els interessats podran exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, dirigint-se per escrit i aportant fotocòpia del seu DNI o document equivalent en els termes previstos per la llei al responsable del fitxer: G.F Mediterranea S.L. (Ctra. Santa Cristina d'Aro, 85, 17249 Platja d’Cèrcol, Girona).
    DRETS D'IMATGE
    Autoritzo i consento que Inversions G.F Mediterranea S.L pugui fer fotografies i vídeos en les quals aparegui jo i dono el meu permís per a utilitzar-les sense obtenir cap mena de remuneració.


    NORMATIVA PER A GRUPS I MENORS D'EDAT
    La persona que signa aquest document es declara responsable del grup i reconeix i entén que les activitats i ús de les instal·lacions és voluntària i comporta l'existència de riscos. L'usuari responsable accepta expressament aquests riscos tan coneguts com desconeguts en representació de tot el grup. Així mateix, és responsable de les accions i implicacions de tots ells, així com l'acceptació de la normativa d'ús i seguretat de les instal·lacions.
    En el cas dels menors de 18 anys, accedeixen a les instal·lacions amb previ consentiment de la persona signant, qui és la responsable de la prèvia obtenció del consentiment dels tutors legals dels menors per a la realització de les activitats i ús de les instal·lacions instal·lacions. Cada menor ha de ser supervisat per l'adult responsable legal i aquest, entén i accepta la normativa de “Conducta i exempció de responsabilitat” anteriorment esmentada.

    Emplenar en el cas de grups escolars/casals/empreses

    Nom de grup, entitat o organisme:
    NIF o CIF: